Lefter, Biz Bu Memleketi Seninle Sevdik Sergisi

Türkiye’nin ünlü futbol efsanesi Lefter için anısına bir sergi hazırlandı...

Bir güzel adada yaşıyoruz bildiğin gibi Lefter. Bir de güzelim bir yarımadada. Adamızı da, yarımadamızı da çok seviyoruz. Bu memlekete tutkunuz, aynen senin gibi. İşte geldik geçiyoruz, diye bakmıyoruz. Gelmişiz ve kalmışız buralarda. Hep beraber yaşıyor, hep beraber yaşamak istiyoruz. Kurdu kuşu, toprağı denizi, birbirine benzeyen benzemeyen insanıyla. Eğer bu coğrafyada, evini, adasını, toprağını, denizini, memleketini -ve insanını- hiç ayrım gözetmeden seven, birbirini dostça, insanca kucaklayan kişiler varsa, bunda senin payın önemlidir Lefter. İyi ki varsın, iyi ki birlikteyiz.

Sanal Sergi

Son Düzenlenme Çarşamba, 17 Temmuz 2013 13:55