Adalar'da Tanrı'nın Evleri Sergisi - Künye

Küratör: Hasan Kuruyazıcı
Sergi Tasarımı : Sera Dink
Müze Küratörü : Deniz Koç Çeliker
Fotoğraflar : Damla Yılmaz (*)

Müze Teknolojileri & Sergileme : Harikalar Kutusu

Konuk Fotoğrafçılar : Aysel Bölücek, Banu Barmak, Bülent Özden, Dilek Bektaş, Gökhan Tan

Video  : Banu Barmak, Bülent Özden

Adaevi : Bingöl Erdumlu, Sibel Akkaşoğlu

Basın İletişim : Marjinal Porter Novelli

Çeviri : Lingo Türk Danışmanlık ve Dil Hizmetleri

Dijital Baskı : Tüm Baskı

Teşekkürler

Bağışçılar–Destek Veren Kurumlar
Adalar Belediyesi, Adalar Cemevi, Adalar Müftülüğü, Adalı Yayınları, Adaevi, Adalar Metropolitliği, Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi, Heybeliada Ruhban Okulu, Kınalıada Ermeni Kilisesi Vakfı, Sankt Georg Hastanesi

Bağışçılar–Destek Verenler
Agni Nikolaidu, Ahmet Ulaş, Akillas Millas, Bartolemeos Hz. (İstanbul Fener Rum Ortodoks Patriği), Didem Çoban (Sankt Georg Hastanesi Başhemşiresi), Doğan Bermek (Alevi Vakıfları Federasyonu Genel Başkanı), Dr. Erdal Kaleli (Sankt Georg Hastanesi Başhekimi), Faruk Tut (Adalar Müftüsü), İzzet Keribar, Dr. Mustafa Farsakoğlu (Adalar Belediyesi eski başkanı), Peder Iakovas Sofroniadis (Adalar Metropoliti), Peder Joachim Billis (İstanbul Fener Rum Ortodoks Patrik Vekili), Peder Nafkratios Furuncuoğlu ve Eşi, Peder Nektorios Selalmaz (Kudüs Metropoliti), Püzant Akbaş, Raffi Hermon Araks (Adalar Belediyesi eski danışmanı), Dr. Robert Schild, Rubi Asa, Dr. Savvas Çilenis, Yorgos Pasedeos, Yusuf Altıntaş (Türk Musevileri Hahambaşılığı Genel Sekreteri)

(*)  Adları belirtilmiş konuk fotoğrafçıların çektikleri dışında bütün fotoğraflar Damla Yılmaz’a aittir.

Buradasınız: Anasayfa Adalar'da Tanrı'nın Evleri Adalar'da Tanrı'nın Evleri Sergisi - Künye