Marmara'da Hayat Var, Şimdilik Sergisi

Marmara bir “ara “ deniz olarak Yerküre üzerinde birçok benzeri denize göre oldukça ufak fakat barındırdığı fauna ve flora çeşitliliği açısından da eşi, benzeri olmayan bir denizdir.

Daha doğrusu öyleydi.

Adalar’ı çevreleyen denizin içinde var olma savaşının inatla sürdürüldüğünü gösterdiğimiz bu sergide sualtından yaşam görüntülerini, denizin hala bir parça yaşadığını ve özenle korunması gerektiğini sunuyoruz.

Sanal Sergi

Son Düzenlenme Çarşamba, 17 Temmuz 2013 14:03